Csúcskategóriás beltéri lőpályáink

Létesítményünk a lőterek széles skáláját kínálja, legyen szó hagyományos lőpályáról, vagy modern lőmoziról. Mindegyik lőpálya modern felszereléssel, illetve a legmagasabb biztonsági előírásokkal rendelkezik.

Lőmozi

A jövő lőtere

Lépj be a XXI. századi szituációs lövészet világába!

Ez az egyedülálló élmény ötvözi a lövészet izgalmát az ellenőrzött környezet biztonságával és kényelmével. Fejlett technológiával és élethű forgatókönyvekkel lövészmozink magával ragadó, izgalmas lövészélményt kínál saját fegyverrel, saját lőszerrel .416 kaliberig a kezdőktől kezdve a profikig, mindenki számára. Kezdő vadászoknak tapasztalt lövészetvezetők segítenek a futóvad lövés-, a lőbotról történő precíz lövések elsajátításában.

A rendvédelmi-, örző – védő szervezetek tagjainak, civil érdeklődőknek szintén tudunk fegyverhasználatot igénylő éles szituációkat előidézni, akár egyedi igények alapján leforgatott filmekkel is.

Valóságérzet
90%
Testreszabhatóság
100%
Biztonság
100%

Pisztoly lőpálya

A klasszikus lőtér élmény

A 25 méteres lőpálya a lövészet minden szintjének szerelmesei számára készült. A legmodernebb felszereléssel és ellenőrzött környezetben ez a lőpálya biztonságos és élvezetes lövészetet kínál. Akár fejleszteni szeretné a képességeit, akár egyszerűen csak élvezni szeretne egy lövésznapot, a pisztoly lőpályánk tökéletes hely erre.

Nehézség
50%
Kezdőbarátság
90%
Biztonság
100%

100 MÉTERES BELÖVŐ

A golyós fegyverek precíz belövésére, gyakorlásra

100 méter hosszú lőpálya a legújabb technológiával van felszerelve, beleértve az automatikus lőlapcserélőt és az egyedi lövedékcsapdát is.

Nagykaliberű golyós fegyverek s használhatóak, egészen .416 kaliberig!

A pálya egyedülálló kihívásokkal teli élményt kínál egyidejűleg akár 2 lövész számára. Az ellenőrzött és biztonságos környezet, a modern felszerelés és a célpontok egy pillanat alatt történő cseréjének lehetősége miatt ez a lőtér tökéletes a pontosság tökéletesítésére és a készségek fejlesztésére. A lőlapok a lövészetet követően kinyomtathatóak.

KIHÍVÁS
90%
TÁVOLSÁG
100%
Biztonság
100%